Sluiten

Gertjan Krol

Softwareontwikkelaar

Download Curriculum Vitae

Over mij

“The best way to predict the future is to invent it.”

   - Steve Jobs


Hallo! Mijn naam is Gertjan Krol, ontwerper en ontwikkelaar van websites, en ik ben gericht op het ontwikkelen van representatieve producten voor klanten. Sinds ik voor het eerst in aanraking kwam met een computer ben ik zeer geïnteresseerd geweest in programmeren en het ontwikkelen van digitale producten. Sinds 2015 richt ik mij vooral op webdesign en -ontwikkeling. Ik krijg veel voldoening van het werken aan projecten voor klanten of als hobby. Ik sta daarbij altijd open voor nieuwe projecten en uitdagingen, dus neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent om te zien wat ik voor u kan betekenen!

Werkervaring

Maximum, a TMP Worldwide Company

Backend Developer

Triple E International B.V.

Medewerker IT (Ontwikkelaar)

FotoCadeau.nl

Medewerker IT (Ontwikkelaar)

FotoCadeau.nl

Medewerker klantenservice

Opleidingen

NOVI Hogeschool te Utrecht

2019 - heden

Bachelor of Science Information and Communication Technology (Software Development)

Huidige opleiding

CSG Lauwers College te Buitenpost

2018 - 2019

Havo

Afgerond

CSG Lauwers College te Buitenpost

2013 - 2018

Athaneum

Tot en met leerjaar 5

Projecten

Pedicurepraktijk Buitenpost

Responsive WordPress website en op maat gemaakte CRM-database voor Pedicurepraktijk Buitenpost. De CRM-database is uitgerust met vele functionaleiten, waaronder afspraakbevestigingen en -herinneringen die klanten per e-mail ontvangen.

Bekijk website

Schoonheidssalon Buitenpost

Responsive WordPress website en op maat gemaakte CRM-database voor Schoonheidssalon Buitenpost. De CRM-database is uitgerust met vele functionaleiten, waaronder afspraakbevestigingen en -herinneringen die klanten per e-mail ontvangen.

Bekijk website

Efter de heide

Responsive WordPress website met op WooCommerce gebaseerde webshop.

Bekijk website

Printbeheer - FotoCadeau.nl

Printbeheer is een responsive web dashboard welke gebruikt wordt om meerdere grootformaat printers aan te sturen. Het dashboard omvat functionaliteiten om onder andere de wachtrij, voorraad, printerstatus en afdruktaken te beheren. Ook worden in het dashboard statistieken bijgehouden, en kunnen gebruikers en gebruikersrechten beheerd worden. Dit dashboard is ontwikkeld voor FotoCadeau.nl, één van de marktleiders op het gebied van bedrukte producten in Nederland, met groeiende afzetmarkten in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Niet beschikbaar

Groengemak VOF

Responsive WordPress website en op maat gemaakte CRM-database voor Groengemak VOF, een hoveniersbedrijf in Stramproy, Limburg.

Bekijk website

Vaardigheden - Programmeertalen


Vaardigheden - Tools


Vaardigheden - Aanvullende ervaring


Overtuigd? Neem contact op!